26 de enero de 2013

LA CRISIS TAMBIÉN AFECTA A NUCA, Y BUSCA UN HOGAR.


Esther nos pide ayuda para poder encontrarle un hogar a Nuca, ella misma nos explica como es nuca.
COPIO:


Característiques de la gossa:
Mezcla: labrador con boxer
Al febrer fa un any
Porta xip i té totes les vacunes posades
Molt carinyosa, efusiva quan veu algú conegut, intenta sempre donar la benvinguda pujant-se al damunt, li costa encara controlar-se, degut a lo joveneta que és.
Tamany: es mitjana, arriba pels genolls, aixecada fa un 1,50 aprox. deu pesar uns 25 kilos aprox.
És una gossa molt intel·ligent, sap quan ha fet alguna cosa malament i quan ho fa bé (per lo menys a casa), però lo que té d'intel·ligent lo té d'entremaliada en el sentit de ser un cul inquiet. Creiem per suposat que això últim és degut a la seva curta edat, però intentem ensenyar-li a controlar-se amb xuxes i amb coses que l'interessen (jugar a corre darrera una pilota, quan li tirem un pal, etc.)



Mai ha fet mal a ningú, no és agressiva per res, als nens petits els respecta bastant.
Quan veu a d'altres gossos, sempre els mira bé però no entén que hi ha gossos amb els que ha de mantenir distància i no prendre's tot a joc (sempre els busca per jugar). Això si, des de sempre li ha agradat dominar però en la mida del possible intentem no deixar-li perque enseguida els posa la pota a damunt i volíem que sigués una mica més submisa ja que a vegades s'ha portat algun susto amb gossos més grans que ella.
A casa, podem dir que està tranquil·la, en d'altres juga amb les seves joguines i en d'altres es passa tot el dia perseguint-nos.


Quan la deixem suelta s'ho passa molt bé, mai se'n va del costat nostre però per tornar-la a lligar de vegades costa, la nostra tècnica es despistar-la amb algo que li agradi i sobretot, no notar que estem enfadats amb ella o que la castigarem.
Comportament i actitud: es com una nena petita, fa lo mateix que els nens petits (tirar la joguina i recollir-la tantes vegades com vulgui explorar-ho), fa cas quan li apeteix. Comportament efusiu en coses noves que l'interessen. Actitud bona en general.
Se'ns fa molt difícil traure-la al carrer pel temps, encara que ni que siguin 10 minuts 3 vegades al dia, per ella no és prou. Molts dies no la portem a córrer i l'espai de casa és molt reduït per ella. La crisi, a part, ens fa que ens poguem gastar el mínim possible en el seu cuidado i creiem necessari aquest aspecte. 

Esther
teléfono de contacto: 635620440
mail: esther_logop@hotmail.com

No hay comentarios: