23 de abril de 2011

TRUSCA AHORA YUNA ADOPTADA!!




Ayer viernes un viernes pasado por agua, para algunos de nuestros peludetes salio el sol, ese sol que brillo especialmente para ellos al encontrar un hogar que en el corazón de todos los voluntarios esperamos que sea para toda la vida.


Nuria acompañada por sus dos hijos Ivan y Laia subieron a buscar a Trusca y hoy nos envían estas bonitas fotos y este texto que COPIO:


Bon dia a tothom:

Us envio les primeres fotos de la Trusca (ara es diu Yuna) a la seva nova casa. Al principi estaba una mica neguitosa perque no coneixia el lloc, la vam deixar voltar lliurement per la casa i després es va asseure al seu llit nou.



Es molt carinyosa, li agrada molt que li facin festes, els nens estan encantats amb ella, menja bé, li donem arrós bullit amb una mica de pollastre perqué encara té una mica de diarrea ( 3 cops al dia en petites racions), li estem ensenyant a on ha de fer les seves nessecitats, li hem posat uns diaris al bany petit que tením a casa (que no feiam servir prácticament ) no sempre aconsseguim que ho faci bé però n'esta aprenent i estem molt contents perqué es veu que es una bona gosseta i molt obedient.

A mi em segueix a tot arreu on vaig i ha aprés una cosa molt important a no posar-se nerviosa mentres estem cuinant i ella espera el seu dinar o sopar. S'asseu tranquilament al terra de la cuina i ens observa, ho ha aprés en un sol cop es fantástica!!!

La seva primera nit l'ha passat molt tranquila i molt bé, a estones estaba al seu llit, a estones veia a l'habitació a veure'ns, no ha plorat gens.
Tením moltes ganes de poder-la treure a passejar i que conegui els seus veïns canins, però encara li queden uns quants dies....


Gracias familia por confiar en la adopción y darle la oportunidad a la pequeña yuna de poder conocer el calor de un hogar

No hay comentarios: