12 de diciembre de 2010

CHISPA UNA RAYO DE SOL QUE ENTRO EN LA VIDA DE ALBA


Alba adopto a Chispa, hace aproximadamente un mes, hoy nos envia estas preciosas fotos y este bonito escrito qe COPIO ha continuación

Bones!
Ja fa gairebé un mes que tinc a la Xispa amb mi... i és un sol de gossa!
No sé si creure'm que sempre o gaire bé sempre havia estat a la protectora: sortir a passejar amb ella va ser molt fàcil des del primer moment, sense cap problema. A més, es va acostumar ràpid a les hores que sortim les dos (és com un rellotge, si passa una mica ja borda per que la tregui). A poc a poc s'està fent la mestressa del pis: ja ha descobert el còmode que és el sofà per dormir-hi.


L'únic que la Xispa i els gats no són massa amics... Es pensa que són conills?? :P Així que l'estem ensenyant a respectar les gates que hi ha casa per tal de que puguin conviure perfectament. Per que de moment tinc les gates de la casa del poble ben espantades quan puja la Xispa.
A més, també s'ha adaptat molt bé amb l'altre gos que tinc a la casa del poble, no hi va haver cap problema, sinó tot el contrari, a la Xispa li encanta estar acompanyada d'altres gossos!
Aquí us envio unes fotos d'un dia que vam sortir a passejar amb la Xispa i el seu company de cap de setmana, el Nino.
I tal com us dic, la Xispa més que una espurna és un raig de sol!
Muchiaimas gràcias a Alba por estas bonitas fotos y por darle un hogar a Xispa, deseamos de todo corazón que la lucha que haveis emprendido con ella y los gatitos pueda llegar a buen fin, un fuerte abrazo a toda la familía.



1 comentario:

FLY dijo...

que feliz que soy viendo estás fotos!!! Gracias por darle esta oportunidad a la preciosa Chispa!! Se lo merecia tanto!! Un besote para las dos!