21 de octubre de 2010

PRIMERAS FOTOS DE ROMEO EN SU NUEVO HOGAR













Romeo, és uno de los siete cachorritos que llegaron en agosto en una caja, fué adoptado por Veronica y David, y hoy nos mandan estas bonitas fotos y este precioso mensaje.



COPIO:
L'adaptació del peque a nosaltres, o de nosaltres al peque, ha estat increiblement rápida. És un peludet inteligent que només mirant alguna cosa l'apren . Ara ja te totes les vacunes i per fi pot anar al carrer on és mostra curiós i simpátic.
L'expresió de la seva cara ho demostra, i la seva cueta sempre juganera que no para en cap moment. S'ha autoproclamat amo i senyor del nostre jardi, i tot i que la pobra Veronica a de renovar vestuari, perqué li mossega tot, és obedient i molt bon gos.

Esperem que els seus sis germanets estiguin be, i que properament siguin adoptats, ja que si a tothom els hi dona una cuarta part de felicitat i bons moments que aquest pallaset de cuatre potes ens dona RECOMANEM l'expériencia de tot cor. PERÒ SEMPRE DESDE LA RESPONSABILITAT QUE COMPORTA TENIR CURA D'UN ANIMAL.




En tan sols un mes amb nosaltres en Romeo ja coneix el soroll del cotxe de cadascun de nosaltres, dona la poteta i fa les llepades mes dolces del mon.



Esperem que a començaments de novembre poguem pasar per la prote perque vegueu lo espigadet que esta, i saludar-vos.
Gràcies de tot cor i continueu amb la feina.

Veronica, Romeo i David.


Muchisimas gràcias a vosotros pareja por haver confiado en la adopción dandole la oportunidad a Romeo de tener un hogar para toda la vida

No hay comentarios: