28 de agosto de 2010

SOFI QUE FELIZ ÉS AHORA




Hola soy SOFI, hace un tiempo los que dijeron ser mi familía me tiraron de un coche en marcha, cerca de la protectora, sus voluntarios atónitos por lo que acababan de ver, salieron en mi busca, yo estaba tan asustada que no me dejaba coger, con la paciencia de todos ellos, me entrarón al refugio y poco a poco fui cogiendoles confianza.
Una calurosa tarde de julio vinierón Ramón y Carmen, se interesarón por mi, y me llevarón para que compartiese mi vida junto a Pilar y Rosita en Fraga.
ahor soy feliz, se que ellas cuidan de mi, y que nunca más se alejaran de mi lado. Os dejo con unas bonitas palabras de Ramón y Carmen.


COPIO:

Hola som el Ramón i la Carme, que varem emportar-nos a la petita Sofi, com podeu veure a les fotos s'ha adaptat molt bè a les seves amigues la Pilar i la Rosita, que la malcrien i l'estiment moltissim.
Ara estem tots amb la Sofi pasant l'estiu a Vilafortuny, i passeja cada dia prop de la platja. Al pricipí tenia molta por i li costava menjar, però ara està super...super bé ès mostra molt agraïda i mimosa, però tambè ès molt obedient i ho enten tot.

Gràcies per aques regal
Moltisimes gràcies a valtres per fer que la SOFI, tornès a tenir la confiança que un dia va perdre, i sobretot per estimarla i mimarla tant. El regal li vareu fer a ella el di que os la vareu emportar.

No hay comentarios: